MAN’ın Ankara’daki üretim fabrikasında 2009 yılından bu yana Yürütme Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görevini yürüten Münür Yavuz, MAN Truck & Bus’ın üç kıtada bulunan otobüs üretiminin sorumluluğunu üstlendi. Sorumluluk alanında, üretim, lojistik ve kalite gibi birçok alt birimin de bulunduğu Yavuz, böylece üç kıtada kapsamlı bir görev üstlenmiş oldu.

1547098989_man_lions_coach__4_

Münür Yavuz liderliğindeki MAN Türkiye, kapasite, ihracat ve istihdamda rekorlar kırdı!


2009 yılında günlük otobüs üretimi 6 olan MAN Türkiye A.Ş., kapasitesini iki kattan daha fazla artırarak 2019 başından itibaren günlük 13 otobüse çıkardı. Buna paralel olarak MAN Türkiye A.Ş.’nin 2009 yılında 1.498 olan istihdam rakamı ise 2019 yılı başında 3.425 kişiye ulaştı.

[caption id="attachment_3063527" align="alignnone" width="1200"]MAN Türkiye CEO’su Münür Yavuz MAN Türkiye CEO’su Münür Yavuz[/caption]

“Doğru zamanda, doğru yerde, doğru sonuçlar verebilen bir organizasyonuz”


Son dönemde yakaladıkları büyüme trendine dikkat çeken MAN Türkiye CEO’su Münür Yavuz şu açıklamalarda bulundu: “2015’ten bu yana her sene günlük üretimimizi arttırarak, düzenli olarak büyüyoruz. Bu güçlü büyümemizin temelinde doğru zamanda, doğru yerde, doğru sonuçlar verebilen bir organizasyon olmamız bulunuyor. Bununla birlikte bu istikrarlı büyümede, hiç şüphesiz MAN’da çalışan her bireyin çok önemli katkısı var. Biz birlikte çalışmaktan ve üretmekten keyif alan büyük bir aileyiz."