Kanserden bunamaya kadar hastalıklardan korunmanın formülleri

İŞTE VÜCUDUMUZDAKİ HÜCRELERİ TAZELEYEN O BESİNLER:



Ançüez:
Balık yağı, oksijensiz kalan kasları yenileyerek kök hücreleri çoğaltır.



Yaban mersini:
İçerdiği klorojenik asit ile organları iyileştiren kök hücreleri korur.



Su teresi:
Kök hücrelere yardımcı olan zeaksantin isimli bileşeni içerir.



Antep fıstığı:
İçerdiği resveratrol, kalp hücrelerinin yenilenmesini sağlar.



Goji berry:
Zeaksantin içeriği ile kasların yıpranmasını önler.



Somon:
Dolaşım sisteminin daha iyi çalışmasına yardımcı olur.



Kivi:
İçerdiği antioksidanlar ile hücrelerin zarar görmesini engeller.



Kırmızı şarap:
Günde yarım kadeh şarap kök hücrelerin yenileme etkisini artırır.



Papatya çayı:
Kök hücreleri koruyarak organların yenilenmesini sağlar.



Kekik:
İçerdiği luteolin prostat kanseri hücrelerinin hareketliliğini azaltır.



Yer fıstığı:
Bolca içerdiği resveratrol, kalp hücrelerini yeniler.



Bitter çikolata:
Kakaodaki flavanoller kök hücrelerin hareketliliğini artırır.



Biberiye:
Meme kanseri hücrelerini baskılayan bileşenleri içerir.



Taze ton balığı:
Bol miktarda barındırdığı Omega-3, kök hücreleri hareketlendirir.



Nar:
Ellajik asit, meme kanseri hücrelerini hedef alır.



Kırmızı marul:
İçerdiği kuersetin prostat kanseri hücrelerinin düşmanıdır.



Kiraz:
Yüksek miktardaki C vitamini hücreleri tahribattan korur.



Üzüm:
Resveratrol sayesinde kalp hücrelerinin yenilenmesini sağlar.



Kahverengi pirinç:
Kök hücrelerin strese daha dayanıklı olmasını sağlar.



Patlıcan:
Klorojenik asit ile kök hücreleri korur.



Kahve:
Kök hücrelerin strese direncini artırır.



Bezelye:
Hücreleri her türlü hasardan korur, hücre ömrünü uzatır.



Siyah çay:
Günde 2 fincan, kök hücre seviyesini yüzde 56 artırır.



Kepekli ekmek:
Hücrelerin daha uzun yaşamasını sağlar.