Google, Haritalar uygulaması için karanlık mod temasını Instagram sayfasında paylaşarak, kullanıcıların beğenisine sundu. Paylaşılan videoda Android, Google Haritalar uygulamasının normal hali ile karanlık mod kullanan halini karşılaştırdı. Peki karalık mod ne zaman gelecek?



GOOGLE HARİTALAR KARANLIK MOD ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Google tarafından servis edilen görüntüden anlaşıldığı üzere ilgili tema henüz geliştirilme aşamasında. Karanlık mod adına bekleyenlerin öğrenmek istediği bir diğer bilgi ise çok sevilen temanın yayımlanma tarihi.

Google tarafından görüntülerin ardından en çok merak edilen konuların başında Google Haritalar uygulamasına gece modu özelliği ne zaman gelecek? Google ve Android cephesinden yapılan ortak açıklamada çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

[old_news_related_template title="Gmail'e karanlık mod geldi! " desc="Instagram’a gelen karanlık mod temasının ardından karanlık moda geçen bir diğer uygulama da Gmail oldu. Google, Gmail için karanlık mod temasını Android 10 ve iOS 11, 12 ve 13 için yayınladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/29/iecrop/gmail-shutter_16_9_1569753332.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/gmaile-karanlik-mod-geldi-google-android-ve-ios-icin-duyurdu-5359985/"]

[old_news_related_template title="Instagram karanlık mod nasıl yapılır? " desc="Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Instagram yeni özelliği olan karanlık modu kullanıcılarının beğenisine sundu. Ancak bu özelliği herkes kullanamayacak çünkü telefonunda ve işletim sisteminde karanlık mod bulunmayan akıllı telefon kullanıcıları bu özelliği aktif edemeyecek. Milyonlar merak ediyor: Instagram karanlık mod nasıl yapılır? İşte İOS ve android için Instagram güncellemesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/08/iecrop/instagram-shutterstock_16_9_1570560319.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/instagram-karanlik-mod-nasil-yapilir-iste-ios-ve-android-icin-instagram-guncellemesi-5378085/"]