Instagram fotoğraf ve video paylaşımı ile beraber kullanıcılarına anlık sohbet etme olanağı da tanıyor. Direkt mesajlaşma kutusunda anlık sohbetin yanı sıra fotoğraf ve video da paylaşılabiliyor. Ayrıca gönderilen bu etkileşimler istenirse geri de alınabilir. Yani Instagram’da birine gönderdiğiniz mesajı karşı taraf görmeden silebilirsiniz. Ama mesajınızı karşı taraf gördükten sonra silme işlemi gerçekleştirseniz de mesajlarınız karşı tarafta kalmaya devam eder. Peki karşı taraftan mesaj silme işlemi nasıl yapılır? İşte Instagram mesaj silme ile ilgili merak ettiklerinize yanıtlar…

INSTAGRAM'DA KARŞI TARAFTAN MESAJ SİLME NASIL YAPILIR?

Instagram özelliklerine Direct kutusunda karşı taraftan mesaj silmeyi de ekledi. Bu aslında gönderiğiniz içeriği iptal etme özelliği. Peki Instagram'da karşı taraftan nasıl mesaj silinir?

– Intagram sohbet alanını açtıktan sonra silme işlemi yapacağınız konuşmayı açın

– Silmek istediğiniz mesajın üzerine dokunun ve ‘Görnderiyi İptal Et' deyin. Böylece karşı taraftan da yazdığınız mesajı silebilirsiniz.

– Ancak kişinin mesajınızı görmesini istemiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız…

Instagram hesap silme “dondurma” nasıl yapılır?



INSTAGRAM'DA MESAJ SİLME NASIL YAPILIR?

Instagram'da konuşmanızı silmek için sohbet ettiğiniz kişinin adının üzerine gelip (Direkt sayfasında) sola kaydırarak “Sil” seçeneğini bulabilirsiniz. Mesajları seçerek toplu silme işlemi Instagram'da yapılmaz. Ya tüm sohbet kutusunu silmelisiniz ya da tek tek mesajlara dokunarak “Gönderimi İptal Et” seçeneğini kullanmalısınız.

[old_news_related_template title="Instagram’da kalıcı olarak hesap kapatma nasıl yapılır? Instagram’da hesap silme yöntemi…" desc="Sosyal medyanın en gözde araçlarından olan İnstagram'da vakit geçirmek çoğu zaman keyifli olsa da kimi zaman hesap silme işlemleri de önem kazanıyor. İnstagram hesabını kalıcı olarak silmek isteyenler için adım adım içeriğimizde yer alıyor. Ayrıca Instagram hesabını silmek için direkt link bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/17/iecrop/instagram-shutter-2_16_9_1566072614.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/instagramda-kalici-olarak-hesap-kapatma-nasil-yapilir-instagramda-hesap-silme-yontemi-szcu4-5286831/"]