NASA Mars’a isim gönderme kampanyasıyla uzaya ilgisi bile olmayan birçok kişinin dikkatini çekmesinin ardından şimdi de astronot testi ile insanların dikkatini çekecek gibi duruyor. Shiftdelete'de yer alan habere göre, astronot yetenek testi olarak karşımıza çıkan yeni test 15 sorudan oluşuyor. 15 soruluk test ile görselleştirme, eğitim, IQ, kişilik ve sizin fiziksel uygunluğunuz ölçülüyor. Ardından testin sonuçları, her alanda aldığınız puanlar ayrıştırılarak ayrıntılı bir şekilde karşınıza çıkıyor.

ASTRONOT YETERLİLİĞİ TESTİ İÇİN TIKLAYIN

astronot sözcü ile ilgili görsel sonucu

AYA AYAK BASIŞIN 50. YILDÖNÜMÜ

Astronot testi özel bir günün anısına gerçekleştiriyor. NASA'a bu yıl Ay’a ayak basışın 50. yıldönümünü kutladı, 16 Temmuz 1969 misyonu uzay tutkunları için hala cazibesini koruyor.

[old_news_related_template title="Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden kadın: Uzaylılar beni hamile bıraktı" desc="Son dönemde İngiliz tabloid basınının gündemi 'zamanda yolculuk' yapan insanlar... Son aylarda birçok insan çıkıp elinde gelecekte çekildiği iddia edilen fotoğraflarla basına ilginç açıklama yapıyordu, fakat bunların en ilginci bugün İngiliz basınında yer aldı. İsmini ve kimliğini açıklamayan bir kadın geleceğe gidip uzaylılarla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/22/iecrop/bebek-youtube_16_9_1563779548.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-zamanda-yolculuk-yaptigini-iddia-eden-kadin-uzaylilar-beni-gebe-birakti-5242353/"]