PUBG Mobile Lite güncellemesi bu kez büyük değişiklikleri beraberinde getirdi. Son yayınlanan PUBG Mobile Lite güncellemesi ile birlikte PUBG Mobile Lite yeni harita dönemi resmen başladı. PUBG Mobile Lite 0.14.1 güncellemesi ile gelen Golden Woods haritası oyunculara yeni deneyimler sunacak.

SON GÜNCELLEMEYLE NELER GELDİ?

Ana oyunun daha hafif ve hızlı sürümünde yeni haritaya ek olarak gelen yenilikler şöyle sıralanıyor:

Yeni sezon
Başarı sistemi
Unvan sistemi
Yeni Arcade modu
Güçlü teçhizatlar
Hızlı taşıtlar



Tüm yeniliklerin ne olduğu aslında isminden de anlaşılıyor. Yeni sezonun startı 1 Ekim tarihinde verilecek. Başarı sistemi ile görevler menüsündeki yeni mücadeleler oyuncuların değerli ödüller için yeteneklerini teste tabi tutmasını sağlayacak. Unvan sistemi de oyuncuların başarı kazandıkça seviyelerine göre ödüller almasının yolunu açacak.

Yeni mod ile birlikte oyuncular RPG-7 ile savaşabilecek.

[old_news_related_template title="PUBG Lite nasıl indirilir? PUBG Lite açılmama hataları nasıl çözülür?" desc="Bir süredir oyun dünyasında önemli bir yer edinen battle royal türü oyunların en dikkat çekenlerinden olan PUBG'nin yeni lite versiyonu Türkiye'ye de sunuldu. Düşük sistem gereksinimleriyle dikkat çeken PUBG Lite kısa sürede oyuncuların ilgisini çekti. Peki PUBG Lite nasıl indirilir ve PUBG Lite hataları nasıl çözülür?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/25/iecrop/pubg-lite_16_9_1558771515.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/pubg-lite-nasil-indirilir-pubg-lite-acilmama-hatalari-nasil-cozulur-4926407/"]