Avusturya’da açılan ‘Selfie Müzesi’ ziyaretçi akınına uğradı. Başkent Viyana’da açılan müze, ziyaretçilere selfie çekmeleri için özel tasarlanmış temalar sunuyor.

Ziyaretçiler, 24 interaktif temadan oluşan müzede, istedikleri kadar selfie çekebiliyorlar. Müze, kapılarını ‘Sanatın bir parçası olun’ sloganıyla açtı ve müzenin sunduğu temalarla birlikte, ziyaretçiler, kendi temalarını oluşturarak resmi adı ‘No-Filter Museum’ olan selfie müzesini 6 ay boyunca ziyaret edebilecek.

[old_news_related_template title="Gelecekten fırlamış gibi! Ön kamera yerine şaşırtan çözüm..." desc="Yenilikçi tasarımı ve üst seviye kamerası ile teknoloji tutkunlarını heyecanlandıran Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtıldı. Şaşırtıcı ve farklı tasarımına eşlik eden 108 MP’lik kamera ile Xiaomi Mi Mix Alpha çıtayı rakiplerine göre ciddi şekilde yükseğe çıkardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/24/iecrop/mi-mix-alpha-1_16_9_1569325552.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/xiaomi-mi-mix-alpha-tanitildi-akilli-telefon-dunyasinda-devrim-her-tarafi-ekran-5351236/"]