Uzun zamandır aynı tasarımı devam ettiren Twitter, yayınladığı minik güncelleştirmeler ardından tasarımında köklü bir değişikliğe gitti. Bu tasarımın mobil uygulama ile de uyumlu olması dikkatlerden kaçmazken, konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada Twitter'ın daha hızlı çalışması ve kişileştirme söz konusu olduğunda kullanıcılara daha çok seçenek sunmak için bu tasarım değişikliğine gidildiği belirtildi.

BİLGİSAYARDAN GİRENLER İÇİN KEŞİF ÖZELLİĞİ

Yeni tasarıma geçiş ile birlikte kullanıcılar, konumlarına bağlı olarak daha fazla canlı yayın izleme şansı bulacak. Ayrıca bilgisayardan Twitter'a girenler artık keşif özelliğini de kullanabiliyor.

İŞTE TWİTTER'İN YENİ GÖRÜNTÜSÜ



KARANLIK TEMA GELDİ

Twitter'da dikkat çeken bir diğer yenilik ise karanlık tema oldu. Farklı hesaplar arasında geçiş yeni tasarımla daha kolay bir hale getirilirken, yeni arayüze kademeli olarak geçiş yapılacak. Diğer bir deyişle kullanıcıların hepsi bugün yeni arayüzü görmeyecek, kısa süre içinde kendi hesaplarında bu değişikliği fark edecek.

[old_news_related_template title="Twitter’da eski Tweetler nasıl bulunur? " desc="Yıllardır hayatımızın bir parçası haline gelen Twitter'ı aktif olarak kullananlar yüzlerce hatta binlerce tweet atmış olabiliyor. Geriye dönük tweetlerin birikmesi pek sorun yaratmasada eskiye ait atılan tweetler bazen anlamlarını yitiriyor ve onları silmek isteyebiliyorsunuz. Peki Twitter’da eski tarihli tweetleri bulma ve silme işlemi nasıl yapılır? İşte eski tweetleri bulma ve silme işlemiyle ilgili detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/22/iecrop/twitter-shutter_16_9_1561224288.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/twitterda-eski-tweetler-nasil-bulunur-iste-tweetleri-silme-islemi-szcu4-5192397/"]

[old_news_related_template title="Twitter'da mavi tik nasıl alınır?" desc="Twitter’da şimdiye kadar ünlüler, siyasiler ve sporcular gibi hayran kitleleri ve takipçileri çok tanınmış kişilerin alabildiği onaylanmış hesap ibaresi yani mavi tik artık belli şartları karşılayan herkes tarafından alınabilecek. Mavi tik, onaylanmış hesap almak isteyenler, başvuru yapmalılar. Peki Twitter'a onaylanmış hesap yani mavi tik için nasıl başvuru yapılır, onaylanmış hesap alabilmenin şartları nelerdir?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/10/iecrop/basliksiz-1-7_16_9_1554887194.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/twitterda-mavi-tik-nasil-alinir-twitter-hesabi-nasil-onaylatilir-szcu4-4368867/"]