Tüm dünyada milyarlarca insanın kullandığı WhatsApp'ta birçok kullanıcı çevrimiçi gözükmeyi tercih ederken birçok kullanıcı da tam aksine gözükmek istemeyebiliyor. Yani kullanmaya tercih ettiklerinizi kullanılır, etmediklerini kullanmazsınız. Bu özelliklerden biri de WhatsApp'ın çevrimiçi görünüm özelliğidir. Çevrimiçi görünüm aynı zamanda son görülme saati de demektir. Eğer o an aktifseniz çevrimiçi görünürseniz, aktif değilseniz WhatsApp'a giriş yaptığınız son saat kullanıcılar tarafından görüntülenebilir. WhatsApp'ta çevrimiçi özelliğini kapatarak son görülme saatini de kapatırsınız.

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİNİ KAPATMA YÖNTEMİ

WhatsApp son görülme yani çevrimiçi görünme özelliği için bazı seçenekler sunar. Peki WhatsApp çevrimiçi görünüm nasıl kapatılır?

– WhatsApp hesabınızı açın
– Ayarlar sekmesinden Hesap seçeneğini açın
– Ardından Gizlilik sekmesine dokunun
– Son Görülme seçeneğini açın ve Hiç Kimse seçeneğini tikleyin
– Böylece hesabınızın çevrimiçi ya da çevrimdışı olduğunu ne rehberinizde kayıtlı olanlar ne de numaranızı bilen kişiler tarafından görüntülenmez. Ayrıca Kişilerim ve Herkes sekmeleri de vardır. Adından da anlaşılabileceği gibi herkes rehberinize kayıtlı ya da değil herkesi kapsar, Kişilerim ise sadece rehberinizde kayıtlı kişileri kapsar.

[old_news_related_template title="WhatsApp Web girişi nasıl yapılır? " desc="Whatsapp kısa süre içerisinde tüm dünyada en çok kullanılan iletişim araçları arasına girmeyi başardı. Sık sık uygulamaya yeni özellikler eklenirken, kullancıların yoğun olarak kullandığı ise WhatsApp Web oldu. Peki WhatsApp Web nedir, nasıl kullanılır? Whatsapp uygulamasının masaüstü bilgisayarlar için geliştirdiği WhatsApp Web ile ilgili ayrıntılı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/26/iecrop/whatsapp-web-nasil-girilir-shutter_16_9_1561546198.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/whatsapp-web-girisi-nasil-yapilir-whatsapp-web-nedir-nasil-kullanilir-szcu4-5199380/"]

[old_news_related_template title="WhatsApp’ta engellediğini nasıl anlarım? " desc="Whatsapp'ta merak edilen konular arasında uygulamada engellenen birinin engellendiğini nasıl anlayacağı sorusu yer alıyor. Whatsapp'ta engellendiyseniz bunu anlamınızı sağlayan birkaç ipucu mevcut. İşte WhatsApp'ta engellendiğini anlamanız için tüyolar…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/14/iecrop/whatsapp-shutter_16_9_1560536961.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/teknoloji/whatsappta-birinin-beni-engelledigini-nasil-anlarim-iste-engellendigini-anlama-yollari-szcu4-5153872/"]