Merhaba Arkadaşlar;
Bugün itibari ile önümüzdeki 6 gün boyunca Güneş ve Jüpiter arasında güzel bir etkileşim olacak. Bir taraftan bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter diğer yandan yaşam amaçlarımızı gösteren Güneş! Harika bir 6 gün bizleri bekliyor!

Coşku ve iyimserliğin yükselmesi anlamına gelmektedir. Hayata daha çok pozitif bakmak için fırsatımız olacak. Kişinin kendini şımartması anlamına gelir, bu birkaç gün kendinize ödül verin, şımartın biraz, mutlu edin kendinizi. Koruyucu kalkandır, şöyle örnek vereyim bir kaza olur ama siz burnunuz bile kanamadan kurtulursunuz işte böyle bir şey. Neşe ile ilişkilidir, bugünden sonra gayet neşeli eğlenceli, fırsatların bol olduğu süreç başlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek anlamına gelir. Bu hafta yeni bir eğitime başlamak için de çok uygun bir hafta bugün ve birkaç gün. Yurt dışı, yabancılar, uluslararası işleriniz sıkıntısız ve problemsiz hallolur, bilginiz olsun. Bir ilişki, bir proje ya da bir iş başlatmak için çok verimli bir zamandır.

Elinizi neye atsanız verimli bir şekilde hızla büyür! Cömertliği, saygınlığı, canlılığı, yapılan işlerin bir şekilde gösterişli, şova dönüşmesine neden olur, işleriniz parlar, takdir görür. Büyük şans ve fırsatlar anlamına gelir, hayatınıza iş anlamında, özel anlamda, maddi anlamda her ne alanda olursa olsun fırsat ve şans gelebilir, gözünüzü 4 kulaklarınızı 8 açın! Gelen fırsatları elinizin tersiyle itmeyin. Kendi içinizde uyum ve denge sağlayabilir, istikrarlı kararlar alabilirsiniz. Kendi içsel dengenizi çok daha rahat bir şekilde kurabilirsiniz. Kendiniz için iyi bir şeyler yapabileceğiniz bu transitte sağlığınıza özen göstermek konusunda adım atabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz ve becerilerinizden ötürü beğenileceğiniz bir gün olabilir. Hayatınıza değer ve anlam katacak şeyler konusunda düşünebilirsiniz. Şans iş fırsatları, güçlü kişilerden gelecek destek veya kendinizi geliştirdiğiniz birikimler ışığında size gelebilir. Eğer pozitif anlamda hayatınıza çıkan fırsatları zamanında değerlendirme imkanı yakalarsanız şans kapılarını da açmış olursunuz.

Yaşam amaçlarımıza ulaşmak için, elde etmek, ün kazanmak, parlamak için fırsatlarımız olacak. Ünlü olmak isteyenler özellikle bu 6 günü iyi değerlendirmeli. Jüpiter bu arada Retro yani geri hareket halinde, bu yüzden aslında 2018 Kasım ayından bu yana eğer kaçırdığınız bir takım avantajlar ve fırsatlar olduysa eğer bu aralar yeniden karşınıza çıkabilir. Lütfen tembelleşmeyin ama ;)

Sevgiler...