Cüce doğmuş, hak etmediği kadar yüksek şöhrete ulaşmışlar, sonunda duvara dayanırlar.
Gün gelir.
Açmaza düşerler.
Yargıca talimat verirler.
AK...”la kendini.
Yani benim dediğimi yap çünkü senin varlığın bana bağlı ve unutma seni var eden benim diye büyüklenirler. “AK....”la kendini talimatı üzerine “Yüksek Seçim Kurulu” 36 gün sonra aldığı hukuk ölçülerine zerre sığmayan kararla,“Yandaş Seçim Kurulu”na dönüştü. Böylece İstanbul seçimlerini yeniletme yolunu YSK’yı zorlayarak açtıranlar da kendi ayaklarına ateş etmiş oldular.

★★★

Her şerde bir hayır vardır.
Şerden hayır doğdu.
Muhalefet boykot etmedi.
Seferberlik kararı aldı.
Düne kadar susuyorlardı.
Aktörler, şarkıcılar.
Futbolcular, sanatçılar.
Korkup sessiz duruyorlardı.
Konuşmaya başladılar.
Türkiye korkusunu yendi.
Muhalefet iyice kenetlendi.
Yeni bir oluşumun fitili ateşlendi. “Tek Adam Döneminin” sonu geldi ve “İnek hırsızından kahraman yaratanlar” buna YSK’nın yargıçlarına talimat verme oligarşisini ekleyince kendi taraftarlarının gözünde ve gönlünde de silinme sürecine girdiler.
Tayyip Erdoğan’ın bitişi başladı!
Ona inanlar.
Ona güvenenler.
Onu lider görenler.
Suskunluğu bıraktılar.
AKP Milletvekili Mustafa Yeneroğlu:
“Büyük Hukukçu Ebu Hanife’nin;  ‘Mihraptan ve Minberden hukukun sesini kısarsanız. Hz. Allah da sizin nefsinizi, iflahınızı kısar” ikazını her okuduğumuzda sarsılmamızı sağlıyorsa hayırlı sahurlar dilerim... Aksi takdirde tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir..” diye mesaj yazdı.
AKP’nin ağır topu Bülent Arınç:
“Bir seçimin sonucu en geç 2 gün içinde alınır. Ama araya, ‘Şu da vardı, bu da vardı, şu da böyleydi’ diyerek işin doğasını bozmamak lazım... Çünkü yanlış yaptığınız şeyi ileride düzeltmek mümkün olmuyor ve genelde halkın tepkisi farklı şekillerde tecelli ediyor” dedi.
Özetle!
Yeni dönüşüm başladı.

★★★

İstanbul’da yenilenecek seçimlerde çok sayıda AKP’li seçmen de kendi partisinin adayına değil mağdur duruma düşürülüp hakkı yenen Ekrem İmamoğlu’na oy atacak.
Sandığa hile sokulmazsa!
Sayım gecesi sandık başlarında kaba kuvvet estirilmez, sandıklar çalınmaz, kavga ve kargaşa çıkartılıp oy tespit zabıtlarında değiştirme yapılmazsa Ekrem İmamoğlu oy farkını 100 bine çıkartır.
YSK seçimi iptal etti.
İnek hırsızından kahraman yaratanlar kaybetti. Türkiye’de yeni bir oluşum ve dönüşüm başladı.