Torrelavega Belediye Meclisi üyesi Bernardo Bustillo, kızıyla dışarı çıkmadan önce zamandan kazanmak için toplantı sırasında duş aldı. Bustillo'nun dıştaki görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Bustillo, medyaya yazdığı mektupta yaşanan olay nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Bustillo "Bunun bir suç, ahlaksız ya da onursuz bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Kameranın kapalı olduğunu düşünerek bir hata yaptım" ifadesini kullandı.

[old_news_related_template title="İşte Zoom'un perde arkasındaki yatırımcı" desc="Hong Kong'un en zengin insanı Li Ka-shing salgın süresince Zoom'dan kazandığı para ile dünya basınında gündem oldu. 8,5 milyon dolarlık hisselerinin değeri 5 milyar doları gören Ka-shing'e bu parayı kazandıran ismin Solina Chau isimli bir iş insanı olduğu ortaya çıktı. Financial Times gazetesi iş dünyanında pek de tanınmayan Chau'nun Facebook, Siri, Spotify gibi şirketlere de çok erken dönemde yatırım yaparak Ka-shing'e büyük paralar kazandırdığını belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/30/iecrop/solina_16_9_1593503680.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/iste-zoomun-perde-arkasindaki-parlak-yatirimcisi-5902320/"]