Tayvan’ın Hsinchu şehrindeki Nanliao Körfezi’nde bugün gerçekleştirilen uçurtma festivalinde 3 yaşındaki bir kız çocuğu büyük bir uçurtmanın boynuna dolanması ile metrelerce havaya yükseldi.

Çevredeki insanlar tarafından açılan uçurtma şiddetli rüzgar sonucu aniden havaya yükselince küçük çocuğun boynuna dolandı.

Çocuk boynuna dolanan uçurtma ve şiddetli rüzgar sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikte saniyelerce havada savruldu.

BOYNUNDA MORLUKLAR OLUŞTU

Çevrede bulunan insanlar rüzgarın şiddetini azaltması ile uçurtmayı aşağı çekerek küçük çocuğu kurtardı.

Yetkililer çocuğun yaşanan olayda hafif şekilde yaralandığını ve uçurtmanın boynuna dolanması sonucu hafif kesiklerin ve morlukların oluştuğunu aktardı. (İHA)

[old_news_related_template title="Görenler şoke oldu! Hastanede ölen çocuk, gömülürken dirildi!" desc="Endonezya'da şeker hastalığı ve organ komplikasyonları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 12 yaşındaki Siti Masfufah adlı çocuk defin işlemi sırasında yeniden canlandı. Hastaneye yetiştirilmeye çalışan Masfufah'ın 1 saat sonra öldüğü bildirildi. Hayata veda eden Masfufah'ın bu durumunun milyonda bir yaşanacak bir olay olarak ifade edilirken, tıp dünyasına göre bu olay 'Lazarus Sendromu' olarak açıklanıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/24/iecrop/olum-dha1_12065917_16_9_1598283236.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/gorenler-soke-oldu-hastanede-olen-cocuk-gomulurken-dirildi-6004708/"]