Avrupa, eşcinsel evliliklere karşı olan Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Jozsef Szajer'ın Brüksel'deki bir eşcinsel barın üzerinde düzenlenen seks partisine katılmasının şaşkınlığını yaşarken, benzer bir olay da Litvanya'da yaşandı.

Litvanya'da eşcinsellik karşıtı açıklamalarıyla tanınan politikacı Petras Grazulis'in online toplantı sırasında arkadasında yarı çıplak halde bir kişinin görülmesi merak uyandırdı.

Grazulis ortaya çıkan görüntüye ilişkin katılımcılardan özür dilerken, ekrana yansıyan gencin oğlu olduğunu ve kendisine bilgisayar konusunda yardımcı olmak için yanında olduğunu söyledi.

ARKADAKİ KİŞİ GAZETECİ ÇIKTI

Katılımcılardan birinin pek inandırıcı olmadığı yönündeki açıklaması üzerine Litvanyalı politikacı, "Arkamdaki kişi gazeteci Andrius Tapinas. Gazeteci arkadaşım" dedi.

Grazulis, Tapinas'ın görüntüye uzaktan müdahale edip arkasındaki kişinin görüntüsünü çıplak bir adamla değiştirdiğini ileri sürdü. (DHA)

 

[old_news_related_template title="Muhafazakar siyasetçi 24 erkekle partide basıldı: Pencereden kaçtı" desc="Macaristan'ın muhafazakar lideri Viktor Orban'a yakınlığıyla bilinen Avrupa Parlamentosu parlamenteri Jozsef Szajer, Brüksel'de 25 erkeğin dahil olduğu bir seks partisinde yakalandı. Polis baskınından kaçmak için pencereden atlayan Szajer, bu yıl ülkesinde eşcinsel evliliği yasaklayan yasanın da mimarlarındandı. Macar siyasetçi, dün gece özür diledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/02/iecrop/jozef-reuters_16_9_1606886438.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/muhafazakar-siyasetci-20-erkekle-partide-basildi-pencereden-kacti-6150004/"]