BBC Türkçe'de yer alan habere göre, ABD polisi maktül Dwight Powers'ın 32 yaşındaki oğlu Thomas Scullly-Powers tarafından saldırıya ugradığını ve daha sonra zanlının pencereden kaçtığını açıkladı.

Cinayet zanlısı, sohbet odasındaki diğer katılımcıların polise ihbar etmesi sonucu bir saat içinde gözaltına alındı. Saldırının nedeni henüz bilinmezken, Scully-Powers'a daha sonra ikinci derece cinayet suçlaması yöneltildi.

Polis, hafif yaralanan zanlının hastaneden taburcu edilmesi sonrası daha ayrıntılı bir açıklama yapılacağını bildirdi.

Sohbete katılanların, maktulün düştüğünü fark etmesinden sonra polise haber verdiği, ancak Powers'ın nerede yaşadığını bilmedikleri için, polisin olay yerine gitmesinin zaman aldığı kaydedildi.

Bazı haberlere göre toplantıya katılanların bazıları, saldırı anına da şahitlik etti. Zoom toplantısının ne amaçla yapıldığı ise henüz net değil.

[old_news_related_template title="Oxford'dan corona aşısıyla ilgili kritik açıklama: İkinci faza geçtik" desc="Dünya corona virüsüne karşı geliştirilecek aşı müjdesi beklerken, Oxford Üniversitesi klinik çalışmalarda ikinci faza geçtiklerini açıkladı. Bu aşamada geniş çaplı uygulamada prototipin koruyuculuğu test edilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/22/iecrop/asi-shutter-3_16_9_1590142079.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/oxforddan-corona-asisiyla-ilgili-kritik-aciklama-ikinci-faza-gectik-5830084/"]

[old_news_related_template title="Corona sonrasında normale dönüş başladı ama: Restoranların corona isyanı" desc="Corona virüsü salgınıyla mücadelede Avrupa'da örnek ülke olarak gösterilen Almanya'da normale dönüş başladı... Bu ay restoran ve cafeler açılırken, Frankfurt'taki Türk restoran işletmecileri sıkı kural ve önlemlerden rahatsız olduklarını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/22/iecrop/lokanta-aligulen1_16_9_1590137921.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-sonrasinda-normale-donus-basladi-ama-restoranlarin-corona-isyani-5829889/"]