İran’da artan Corona virüsü salgını nedeniyle Kum, Tahran, Elburz, Merkezi, Gilan, Hamedan, Kazvin, Golistan, Mazenderan, Hamedan, Erdebil ve Zencan eyaletlerinde tüm üniversite, okullar ve dini eğitim merkezleri hafta sonuna kadar tatil ilan edildi.

Alınan tatil kararının uzatılabileceği belirtilirken başkent Tahran’da düzenlenmesi planlanan tüm kültürel ve sanatsal etkinlikler de iptal edildi.

İran'da virüs nedeniyle ölenlerin sayısının 6'ya yükseldiği belirtilmişti. İHA

[old_news_related_template title="Van’da yüksek ateşli 5 şüpheli tedavi altına alındı!" desc="Van'da İran’dan giriş yapan 3 Türk vatandaşı, yüksek ateş görülmesi sebebiyle şüpheli olarak hastanede tedavi altına alındı. 3 Türk vatandaşında Corona virüsüyle alakalı araştırma başlatıldığı öğrenildi. Hakkari’de ateşi yükselen bir çocuk ile annesi de Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Yetkililer 5 kişinin tedavi altında tutulduğunu doğruladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/22/iecrop/van-acil-dha-1_16_9_1582401727.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/vanda-yuksek-atesli-5-kisi-tedavi-altina-alindi-5640916/"]