Hindistan'ın Rajasthan eyaletinin Sawai Madhopur bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. Tüm dünyada olduğu gibi corona virüsü önlemlerinin alındığı bölgede, köyüne gitmek için yola çıkan bir kadın kilometrelerce yalnız başına yürüdükten sonra yolunu kaybedince polis karakoluna sığındı.


Gidecek yeri olmayan kadın corona testleri uygulandıktan sonra karantina kapsamında bir okul binasına yerleştirildi. Ancak 23 Nisan günü yaşları 40-45 arasında değişen üç kişi, adı açıklanmayan kadına tecavüz etti. Dehşete düşüren olay sonrası üç zanlı kısa sürede yakalandı.

İŞSİZ KALANLAR YOLLARA DÜŞÜYOR

Olayla ilgili açıklama yapan bölge polisinden Parth Sharma, "Kadının ne kadar süredir yalnız olduğunu ve kimlerle temas halinde olduğunu bilmiyorduk. Test yapıldıktan sonra okula yerleştirilmişti. Üç zanlı yakalandı, olayla ilgili soruşturma sürüyor" dedi.

Mirror'ın haberine göre, corona virüsü yasakları kapsamında işsiz kalan binlerce kişi, günlerce yürüyerek yaşadıkları bölgeye dönmeye çalışıyor.

[old_news_related_template title="Sağlık çalışanlarından tepki çeken akım: Kanser hastalarını kurtarın" desc="İngiltere'de sağlık çalışanlarının sosyal medya uygulaması TikTok'ta paylaştığı dans videoları tepki çekti. Birçok kullanıcı, çalışanların bu işler yerine corona virüsü dışında tedavi bekleyen kanser hastalarıyla ilgilenmesi gerektiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/24/iecrop/corona-hastane-tiktok_16_9_1587735029.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/saglik-calisanlarindan-tepki-ceken-akim-gidin-kanser-hastalarini-kurtarin-5772284/"]