Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, sanal olarak düzenlediği basın toplantısında, ABDnin Venezuela Özel Temsilcisinin, eşi Cilia Flores'e Madurodan boşanması karşılığında Amerikan yönetiminin kayıtsız şartsız desteğini teklif ettiğini belirtti.

Maduro, "Elçileri aracılığıyla Donald Trump ile her zaman bir ilişkimiz oldu" dedi ve ABD diplomatının Cilia'ya Madurodan boşanmasını öneren bir mesaj gönderdiğini de sözlerine ekledi.

Venezuelalı lider ABD diplomatının gönderdiği mesajda, "Maduro'dan boşanırsan, yurt dışına seyahat edeceksin ve sana tüm desteği vereceğiz Cilia" ifadesinin kullanıldığını belirterek, "Bu bir roman değil. Gerçek bu" dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="Trump'a bir şok daha: 2.5 milyon dolarımı geri istiyorum" desc="ABD'de seçimlere itiraz etmeyi sürdüren ABD Başkanı Donald Trump'a, 'seçimlerdeki hileyi ortaya çıkarmak' için 2.5 milyon dolar bağışta bulunan iş insanı Fredric Eshelman, 'Trump'ın destekçileri bu usulsüzlüğü ortaya çıkarmak için yeterince çalışmıyor' diyerek parasını geri almak için yasal yollara başvurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/29/iecrop/trump-reutes_16_9_1606640449.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/trumpa-bir-sok-daha-2-5-milyon-dolarimi-geri-istiyorum-6146217/"]