Prens Harry ve Meghan Markle, geçtiğimiz haftalarda Kraliyet görevlerini bırakarak İngiltere-Kanada-ABD üçgeninde yaşama kararı almıştı. İngiltere'nin gündemine oturan olay sonrası yüzlerce teori ortaya atılsa da, çift ekonomik olarak daha bağımsız bir hayat yaşamak istediklerini ve bunun kendileri için tek yol olduğunu söylemişti.

[caption id="attachment_5648691" align="alignnone" width="660"] Meghan, Harry ve Kraliçe Elizabeth.[/caption]

Söz konusu kararın Kraliçe Elizabeth'i oldukça üzdüğü belirtilirken, buna karşılık olarak Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni ekonomik düzenleri için tescil ettirdikleri 'Sussex Royal' ismini kullanmasını yasaklamıştı. İngiliz basını bunu 'Kraliçe'nin intikamı' olarak yorumlarken, Prens Harry ve Meghan Markle'dan arka arkaya tepkiler geldi.

'PRENS' DEDİRTMEMİŞTİ

Resmi olarak 31 Mart'ta son bulacak Kraliyet görevleri kapsamında dün Edinburgh'ta bir etkinliğe katılan Prens Harry, sahneye yalnızca ismiyle çağrılmış ve kendisine 'Prens' denmesini istemediği ortaya çıkmıştı.

[caption id="attachment_5648699" align="alignnone" width="660"] Prens William, Düşes Kate Middleton, Meghan Markle ve Prens Harry.[/caption]

Harry'nin Kraliçe'nin yasağı nedeniyle bunu yaptığı öne sürülürken, bugün Markle ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

'AŞAĞILANAN BİZİZ'

Daily Mail'in Markle'ın yakın arkadaşlarına dayandırdığı ifadelere göre, çift son yaşananlardan dolayı birileri aşağılanmış istiyorsa bunun kendileri olduğunu düşünüyor. İsmini açıklamayan Markle'a yakın kaynak, "Meghan direkt olarak Londra'ya gidecek. O ve Harry, Archie'ye iyi bir anne baba olmaya odaklanmak istiyor" dedi.

Kaynağa göre Kraliçe Elizabeth'le ilgili de arkadaşlarına içini döken Markle, "Meghan, Kraliçe'nin baskı altında olduğunu ve son adımları bu nedenle attığına inanıyor. Çünkü Harry, Kraliçe'nin favorisi ve diğerleri bu durumla baş edemiyor" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Harry'den Kraliçe Elizabeth'e tavır: Bana Prens demeyin!" desc="Kraliyet görevleri resmi olarak 31 Mart'ta son bulacak olan Prens Harry, İskoçya'da bir etkinliğe katıldı. Sahneye yalnızca ismi kullanılarak anons edilen Harry'nin, 'Prens' denmesini kendisinin istemediği öğrenildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/26/iecrop/prens-harry-reuters_16_9_1582723139.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/harryden-kralice-elizabethe-tavir-bana-prens-demeyin-5647548/"]

[old_news_related_template title="Prens Harry dudak uçuklatan rakama konuştu: Yıllarca terapi gördüm" desc="Kraliyet görevlerinden ayrıldıktan sonra ABD'de ilk kez bir etkinliğe katılan Prens Harry, çarpıcı itiraflarda bulundu. Harry, annesinin ölümüyle ilgili son birkaç yıldır terapi gördüğünü söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/08/iecrop/meghan-harry-reuters2_16_9_1581146638.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/prens-harry-dudak-ucuklatan-rakama-konustu-yillarca-terapi-gordum-5613263/"]

[old_news_related_template title="Prens Harry ve Meghan'a şok! Kraliçe intikamını böyle aldı" desc="İngiltere Kraliçesi Elizabeth, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın yeni hayat planlarına çomak soktu. Sussex Royal unvanıyla markalaşmak isteyen çifte Kraliçe'den yasak geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/19/iecrop/meghan-harry-kralice-reuters_16_9_1582094067.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/prens-harry-ve-meghana-sok-kralice-intikamini-boyle-aldi-5633720/"]