Corona virüsü dünya çapında bir krize dönüşürken, siyasi figürlerden kraliyet ailelerine kadar sıçradı. İngiltere'de Prens Charles'ın corona virüsüne yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düşerken, son durumu en çok merak edilen konular arasına girdi.

İskoçya'daki konutunda karantinada bulunan Prens Charles'ın teşhisten sonraki ilk görüntüsü kraliyet kaynakları tarafından paylaşıldı. Clarence House tarafından paylaşılan videoda, kraliyet ailesi üyeleri sağlık çalışanlarını alkışlama akımına katıldı.

Söz konusu videoda Prens Charles'ın da ayakta durarak sağlıkçıları alkışladığı görüntüler yer aldı. Gömlek ve ceketiyle kameralar karşısına geçen Prens Charles'ın dinç görüntüsü dikkat çekiyor.

[old_news_related_template title="Meghan'dan flaş hamle! Babasında corona çıkan Prens Harry'ye yasak" desc="Corona virüsü krizi İngiliz Kraliyet ailesine de sıçrarken, Meghan Markle'ın, babasının yanına gitmek isteyen Prens Harry'ye yasak koyduğu iddia edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/26/iecrop/prens-harry-reuters-3_16_9_1585216637.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/meghandan-flas-hamle-babasinda-corona-cikan-prens-harrye-yasak-5704619/"]

 

[old_news_related_template title="İngiltere'de panik yaratan görüntü! Corona'ya yakalanan Albert, Prens Charles'la görüşmüş" desc="Monaco Prensi II. Albert'ın corona virüsüne yakalanması İngiltere'yi de paniğe sürükledi. Albert'ın teşhisten günler önce Prens Charles'la görüştüğü ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/20/iecrop/albert-charles-dha_16_9_1584699129.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/ingilterede-panik-yaratan-goruntu-coronaya-yakalanan-albert-prens-charlesla-gorusmus-5691275/"]