Sputnik'te yer alan habere göre, Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Oleg Juravlyov, Rus askeri polisinin Suriye’nin Halep kentinde devriye faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

Basın toplantısında konuşan Juravlyov, Rus askeri polisin Halep'teki güzergahlarda devriye gerçekleştirdiğini ifade etti.

Juravlyov, devriye faaliyetlerinin Metras hava üssü - Şvayhan - Ayn İsa - Afan - Hak el-Sura - Kuvayres - Metras hava üssü güzergahlarında düzenlendiğini ekledi.

[old_news_related_template title="Erdoğan, cami içinde Rusya'yla yapılan ateşkesi anlattı" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı için geldiği Büyük Çamlıca Camii’nde vatandaşlara seslendiği konuşmada Rusya ile yapılan ateşkes hakkında konuşarak, “Temennimiz odur ki bu sürer ve böylece Müslümanın Müslümanla böyle bir savaşı yapması da bitmiş olur” dedi. Ayrıca Corona virüsü hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ara sarılmaları öpüşmeleri erteleyelim” diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/06/iecrop/erdogan-cuma-iha4_16_9_1583503938.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/erdogan-cami-icinde-rusyayla-yapilan-ateskesi-anlatti-5665016/"]

 

[old_news_related_template title="Putin ile Esad arasında 'Türkiye' görüşmesi" desc="Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la telefonda görüştü. Dün Moskova'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi Esad'a aktaran Putin, İdlib mutabakatına ilişkin bilgi verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/06/iecrop/esad-putin-reuters_16_9_1583522312.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-putin-ile-esad-arasinda-turkiye-gorusmesi-5665369/"]