Rus Vesti gazetesinin haberine göre, Rusya’nın Soçi şehrinde bir sürücü, nadir bulunan Dodge Viper 1000 marka spor arabasıyla bu sabah kaza yaptı. Araç sahibi, kazadan birkaç gün önce, arabasını 12,5 milyon rubleye (yaklaşık 1,2 milyon TL) satışa koymuştu.

Kazadan sonra araba kullanılamaz hâle gelirken, hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumuyla ilgili bilgi alınamadı. Sürücünün yüksek hızla giderken aracın kontrolünü kaybederek ağaca çarptığını tespit edildi.

[old_news_related_template title="Rus gazetesinde Putin ile ilgili bazı haberlere yasak geldi!" desc="Rusya Devlet Başkanı Putin'in görev süresi ile ilgili haberlerin ve araştırmaların yayımlandığı gazeteden tepki çeken bir adım geldi. Gazete bundan sonra Rusya'da faaliyet yürüten, kamuoyu araştırmaları, anket ve sosyolojik araştırmalar yapan bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olan Levada Merkezi'nin anketleri ve Vladimir Putin’in görev süresi konusundaki haberlerine yer verilmeyeceğini açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/22/iecrop/putin-reuters_16_9_1587576896.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/putin-ile-ilgili-haber-yapmak-yasaklandi-5767205/"]