ABD'li yazar ve siyasi danışman Roger Stone, katıldığı radyo programında corona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu... ABD Başkanı Donald Trump'ın uzun süre danışmanlığını üstlenen ve ABD kulislerinde "efsane" olarak tanınan Stone, corona virüsünü ünlü milyarder Bill Gates'in geliştirdiğini iddia etti.

[caption id="attachment_5746649" align="alignnone" width="865"] Bill Gates (Fotoğraf: Reuters)[/caption]

The Answer isimli radyo programında Joe Piscopo'ya konuşan Stone, "Bill Gates'in bu salgının yaratım ve yayılım sürecindeki rolü çok önemli. Bazı arkadaşlarım bu iddiaların gerçek olmadığını söylerken diğerleri de çok mantıklı buluyor. Gates ve diğer küreselçiler bu aşıları ve mikroçipleri zorunlu hale getirdi" dedi.

Uzun bir süreden beri küresel bir salgına karşı hazırlıklı olunması gerektiğini dile getiren Gates'i eleştiren Stone, "Kimse benim bedenime mikroçip takamayacak" dedi.

[old_news_related_template title="Corona virüsünde son durum: Maalesef 2 milyona dayandı" desc="Corona virüsünde vaka sayısı 2 milyona dayanırken, yerel yönetim ve hükümetlerden peş peşe açıklamalar geldi... ABD Başkanı Donald Trump, yaptıkları hamleleri savunurken, Türkiye'de corona virüsüne bağlı ölüm sayısı 1296'ya çıktı. İtalya'da ölüm sayısı 20 bini geçerken Fransa'da sokağa çıkma yasağı 11 Mayıs'a kadar uzatıldı. İşte corona virüsü ile ilgili bilmeniz gereken her şey..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/14/iecrop/cin-reuters_16_9_1586845267.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-corona-virusunde-son-durum-maalesef-2-milyona-dayandi-5746336/"]