Rusya Dışişleri Bakanlığı, bugün Hollanda'nın Rusya büyükelçisine nota verdi... Uluslararası ajansların son dakika gelişmesi olarak duyurduğu gelişmenin detayları ise bir hayli ilgi çekici.

Rus makamlar, Hollanda'da görev yapan Rus askeri ateşesinin aracında bir takip cihazı tespit edildiğini duyurdu. Hollanda'nın bu tür bir skandalın önüne geçmesi için çağrıda bulunan Rus yetkililer, "Bu tür olaylar hali hazırda gergin olan ikili ilişkileri daha da kötü bir hale getiriyor" açıklamasını yaptı.

[old_news_related_template title="Türk bilim insanından Rusya'ya corona aşısı tepkisi" desc="Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Türk Tabipleri Birliği Covid-19 İzleme Grubu üyesi Prof. Dr. Kayıhan Pala, Rusya'da Covid-19 aşısının bulunduğuna ilişkin açıklamalarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 'Aşı bulundu' denmesinin bilimsel karşılığının olmadığına dikkat çeken Pala, bilimsel temeli yetersiz aşı duyurularının büyük tehlike doğurabileceği uyarısı yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/17/iecrop/kayihanpala.sozcu_16_9_1597666264.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/turk-bilim-insanindan-rusyaya-asi-tepkisi-5991754/"]