Güney Carolina'da bulunan Folly Sahili'ne giden Alexander Ilg, kumsalda yürüyüş yaparken ilginç bir cismi fark etti. Yakından incelemek için yanına giden Alexander, pembe renkli ve yumuşak dokulu cismin ne olduğunu anlayamadı.

Daily Star'ın haberine göre fotoğrafını çektiği esrarengiz deniz canlısını sosyal medyada paylaşan adam, kısa sürede binlerce etkileşim aldı.



Kullanıcılar hayal güçlerinin sınırlarını zorlarken, söz konusu canlı için köpek balığı beyni ya da uzaylı gibi tahminlerde bulundu.

Daha mantıklı tahminlerde bulunanlar ise bu canlının 'tulumlular' (Tunicate) adı verilen bir çeşit ilkel omurgalı deniz canlısı olduğunu söyledi. Genel olarak kayalık ve sert zeminlere tutunarak yaşayabilen tulumlular, kutuplardan tropikal bölgelere kadar çok sayıda bölgede görülebiliyor.

[old_news_related_template title="Avustralya'da sahile vurdu... Ne olduğunu çözemediler" desc="Avustralya'da sahile vuran dev bir deniz canlısı merak uyandırdı. Yetkililer ilk kez görülen türü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/balik4_16_9_1520498250.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/avustralyada-sahile-vurdu-ne-oldugunu-cozemediler-2274033/"]

 

[old_news_related_template title="Bu kadarına da pes... Sahilde bulduğu yunusu sırtına attığı gibi..." desc="Çin'de sahile vuran yunusu bulan adam herkesi şaşkınlığa uğratan bir şey yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/yunus-video-2_16_9_1525339923.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/bu-kadarina-da-pes-sahilde-buldugu-yunusu-sirtina-attigi-gibi-2385146/"]