Hem Seçiciler Kurulu'na gönderilecek delege sayısında hem de genel oylara göre Trump'ı geride bırakan Joe Biden zafer konuşmasını sabaha karşı yaptı.

Birlik ve bütünleşme çağrısı yapan Biden'ın destekçileri sokağa dökülürken, Trump cephesinde de hatalar silsilesi devam etti...

Trump'ın avukatlarından biri olan Giulani'nin açıklamaları pek yankı uyandırmasa da mekan seçimi gündem oldu.


Trump seçim sonuçlarına itiraz edeceğini açıklarken, dün akşam saatlerinde "Philadelphia'daki Four Season'ta büyük bir basın toplantısı olacak" tweetini paylaştı. Bu mesaj büyük yankı uyandırırken, akşam saatlerinde Trump'ın en büyük destekçilerinden biri olan ve New York'un eski belediye başkanı olarak görev yapan Rudy Giulani, gazetecileri Four Seasons Total Landscaping isimli bir peyzaj ve bitki mağazasının otoparkında topladı.

Four Seasons Otel yönetimi resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Yapılan açıklamada, "Başkan Trump'ın basın toplantısı Four Seasons Hotel Philadelphia'da olmayacaktır. Toplantı, Four Seasons Total Landscaping'te olacaktır ve o mekanın otelimizle hiçbir bağı yoktur" denildi.


Bir krematoryum ile erotik ürünler satan bir mağazanın arasında yer alan otoparkta kurulan basit bir kürsüye çıkan Giulani'nin açıklamaları pek yankı uyandırmadı. Trump, paylaştığı tweeti silerken, Philadelphia'daki Four Seasons oteli de Twitter üzerinden, "Bu toplantı bizim ev sahipliğimizde gerçekleşmiyor" açıklamasını yaptı.