İngiltere'de izlenme rekorları kıran Naked Attraction isimli televizyon programında görme engelliler için yeni bir uygulama başladı... Channel 4 isimli televizyon kanalında yayınlanan programda yarışmacılar bir bölmede karşılarındaki "çıplak sevgili adayını" parça parça görüyor.

Paravanın arkasındaki yarışmacının önce ayaklarını daha sonra bacaklarını, sonra kalçasını, göğsünü ve kafasını gören yarışmacı karşısındaki ile flört ediyor. Bir eş bulma programı olan Naked Attraction (Çıplak Çekim) yöneticileri görme engelli seyirciler için yeni bir uygulamaya başladı.

CANLI BETİMLEME YAPILACAK
Programda bundan sonra bir dış ses, programın görme engelli hayranları için canlı betimleme yapacak. Seyircilerin kaçırdığı detayların anlatılacağı bu uygulamada görme sorunu yaşayan seyirciler böylelikle bütün programa hakim olabilecek. Dış sesin, "Yarışmacı uzun, ince ve kısa 6 penise şaşkınlıkla bakıyor" ve "Genç adam şaşkınlıkla bakıyor" gibi yorumlar yapacağı belirtildi.

[old_news_related_template title="Havalimanında çırılçıplak soyunup..." desc="ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami Uluslararası Havalimanı'nda bir kadın, çırılçıplak soyununca yolcuları şoke etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/16/iecrop/foto-twitter_16_9_1579148674.gif" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/havalimaninda-cirilciplak-soyunup-5570543/"]

[old_news_related_template title="VAHŞET! Adamı çırılçıplak soyup pitbull'la cinsel organını parçaladılar" desc="Bu yılın ilk altı ayında 17 bin cinayetin işlendiği Meksika’da dehşet verici bir 'yargısız infaz' vakası yaşandı. Başkent Mexico City'de çete üyesi beş kişi, bir kadına tecavüzle suçlanan adama pitbull cinsi köpekle saldırdı. Türkiye'de yasaklı olan saldırgan köpek, adamı resmen iğdiş etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/09/iecrop/dehset_16_9_1568028926.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/vahset-adami-cirilciplak-soyup-pitbullla-cinsel-organini-parcaladilar-5324516/"]