AÖF İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi'nin 2019-2020 bahar dönemi sınavları online olarak yapılmaya başlandı. Öğrencilerin giriş yapmaya başladığı sınavların ardından en çok merak ettiği konuların başında "AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" geliyor. İşte AÖF online sınavlarına dair detaylar...

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Fakültesi’nin bağlı olduğu Anadolu Üniversitesi, öğrencilerin 18 Nisan- 7 Mayıs tarihleri arasında sınav sistemine istedikleri saatte giriş yapabileceğini ve öğrencilerin AÖF sınav sitemine giriş yaparak 20 gün boyunca AÖF bahar dönemi sınavlarını olabileceklerini söyledi.

Sınavın başlamasıyla ekranda sadece bir soru görülecek ve soru cevapladıktan sonra diğer soruya geçilecek. Soruyu cevaplandırıp ya da boş bırakarak ilerleme sağlanacak.

AÖF ONLİNE SINAVA GİRİŞ

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir bilgi yok. Ancak tüm sınavların tamamlanacağı tarih olan 7 Mayıs’tan önce sonuçların açıklanmaya başlanması beklenmiyor.

ONLİNE SINAV SİSTEMİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz.