Bakan Ziya Selçuk, Twitter hesabından 'Çocuklarımıza güveniyoruz' notuyla videolu paylaşımda bulundu.

20 Haziran’da yapılacak LGS ile ilgili 8’inci sınıf öğrencilerine tavsiyede bulunan Selçuk, şunları söyledi:

* Hani anne babanızın sizden bir şey yapmanızı istediklerinde 'ben artık büyüdüm küçük değilim' dersiniz ya hep, işte tam da şimdi bize büyüdüğünüzü göstermek için bir fırsat var elinizde.

* Hafta sonu LGS’ye gireceksiniz. Biz sizin için her türlü tedbiri aldık. Sınıflarınız dezenfekte edildi. Maskeleriniz, el dezenfektanlarınız okullara ulaştırıldı. Sosyal mesafenizi koruyabileceğiniz yeterli alanlar oluşturuldu.

* Sizden isteğimiz bu kurallara ve görevli öğretmenlerinizin yönlendirmelerine eksiksiz uymanız. Bu en başta sizin tüm ülkemizin sağlığı için çok önemli. Ben bunu yapabileceğinize inanıyorum.

* Haydi sınavdan önce sağlık tedbirlerini bir kez daha inceleyin. Şimdiden başarılar diliyorum. Unutmayın sınav sonucu ne olursa olsun bizim için çok değerlisiniz. (DHA)

[old_news_related_template title="LGS için Bakan Selçuk'tan maske açıklaması!" desc="LGS yaklaşırken virüs önlemleri sebebiyle maske konusu merakla araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilerin, sınav esnasında maskelerini çıkarabileceğini açıkladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/17/iecrop/detay-kopya-3_16_9_1592393845.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-bakan-selcuktan-lgsye-girecek-adaylar-icin-onemli-duyuru-5879655/"]