Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

ÜNİVERSİTE KAYITLARI BU AY YAPILACAK

ÖSYM, DGS ek tercih işlemleriyle bir üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazananların ilgili okullara kayıtlarını 23-27 Kasım tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Ayrıca E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayitadresi üzerinden 21-25 Kasım 2020 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI

[old_news_related_template title="ÖSYM'den corona virüs hastası veya temaslısı adaylara duyuru" desc="ÖSYM, corona virüs testi pozitif veya hasta ile temaslı olan adaylar için 'Covid-19 durumu olan adayların, Başkanlığımıza veya Başkanlığımız birimlerine herhangi bir belge göndermeleri gerekmemektedir' duyurusu yapıldı. Açıklamada 'HES Kodu' uygulamasının adayların durumlarını takip etmek için kullanıldığı hatırlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/17/iecrop/osym-sinav-hes-kodu-shutterstock_16_9_1605606445.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/egitim/osymden-corona-virus-hastasi-veya-temaslisi-adaylara-duyuru-6128972/"]