2020 üniversite sınavı Türkiye birincisi Gürkan İnal oldu.

TYT sınavından 500 tam puan alan Gürkan İnal, şunları söyledi:

* Üniversite sınavında bir derece bekliyordum ama bu kadarını beklemiyorum, açıkçası gördüğümde çok şaşırdım ve bir o kadar da mutlu oldum.

* Henüz üniversite tercihime karar vermedim, ancak bölüm tercihim Bilgisayar Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden yana olacak. Okulumun ve verdiği çok yönlü eğitimin bu başarıda etkisi büyük. (İHA)

[old_news_related_template title="YKS sonuçları yayında! ÖSYM sonuçları açıkladı.. YKS tercihleri için geri sayım başladı!" desc="Milyonlarca gencin merakla beklediği YKS sonuçları nihayet erişime açıldı. 6 Ağustos’ta başlayacak YKS tercihleri öncesinde öğrenciler sınav sonuçlarını ÖSYM’nin sayfasından öğrenebiliyor. Aday öğrenciler, yaşamlarına yön verecek, mesleklerini belirleyecek ilk adımı, yaptıkları bu tercihle atacak. İşte ÖSYM'nin sonuç sorgulama sayfası..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/27/iecrop/yks-sonuclari-depo_16_9_1595841487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yks-sonuclari-aciklandi-yks-tercihleri-icin-geri-sayim-basladi-osym-yks-sonuc-ogrenme-ekrani-5954978/"]