Sozcu.com.tr'nin şirkete yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre Atlasglobal Avrupa uçuşlarını ilkbahara kadar durdurdu.

Şirkete yakın isimlerden yapılan açıklamada uçuşların durdurulması 'talep eksikliği'ne bağlandı. Atlasglobal geçen kasım ayında mali yapısındaki problemlerden dolayı uçuşlarını 21 Aralık tarihine kadar ertelemişti.

AVRUPA'DA NERELERE UÇUYOR?


Atlasglobal Avrupa'da Paris, Amsterdam, Londra'ya direkt olarak uçuyor. Onun dışında şirket başka hava yolu şirketleriyle anlaşarak Barcelona, Berlin, Biarritz (Fransa), Bilbao, Birmingham, Billund (Danimarka), Bükreş, Dublin, Edinburgh, Gothenburg, Kiev, Kopenhag, Lizbon, Lyon, Madrid, Manchester, Marsilya, Montpellier, Nice, Odessa, Oslo, Porto, Prag, Sofya, Stockholm, Toulouse, Viyana ve Zürih'e de uçuyor.

Bu kentlere uçuşların önümüzdeki ilkbahar mevsimine kadar başlaması beklenmiyor.

[old_news_related_template title="Atlas Global'de bazı uçuşlar iptal edildi" desc="Atlas Global Hava Yolları'nın bazı uçuşları tarife değişikliği sebebiyle iptal edildi. Atlas Global ekonomik sıkıntılardan dolayı geçen kasım ayında uçuşlarını durdurmuş, uçuşlar daha sonra tekrar başlamıştı. Atlas Global'in internet sitesinde yurt dışı bilet bulunamıyor. Şirket yetkilileri henüz bir açıklama yapmadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/08/iecrop/atlasdepo_16_9_1578466148.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/atlas-globalde-ucuslar-iptal-ediliyor-5555219/"]