Facebook’un kurucusu ve CEO’su olan Mark Zuckerberg, şirkette 50 kişiden fazla kişinin katılacağı tüm toplantıları 2021 yılının haziran ayına kadar iptal ettiğini duyurdu. Facebook CEO’su, çalışanların bir süre ofise dönmelerini beklemediklerini dile getirdi.

EN AZ MAYIS SONUNA KADAR EVDEN ÇALIŞMA


Zuckerberg, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada şirket çalışanlarının büyük bölümünün en az mayıs ayının sonuna kadar evden çalışmaya devam edeceğini söyledi. Mark Zuckerberg, karmaşık donanımlarla çalışan mühendisler ile karşı terörizm ve intihar önleme gibi konularda içerikleri denetleyen bazı çalışanların ise ofise biraz daha erken döneceğini söyledi.

'UMARIM ÖNLEMLER YARDIMCI OLUR'


Zuckerberg, “Ofiste çalışma konusunda kendini rahat hissetmeyen ya da okulların kapanması nedeniyle çocuklarına bakacak birini bulamayan çalışanlarımız isterlerse yaz sonuna kadar evlerinden çalışmayı sürdürebilirler. Umarım önlemlerimiz corona virüsünün yayılımını önlemeye yardımcı olur ve çalışma arkadaşlarımızı güvende tutar” dedi.

[old_news_related_template title="Facebook kullanıcıların sesine para ödüyor" desc="Facebook ABD'de başlattığı bir programla kişilerin ses kayıtları için para ödeyecek. Sesli asistan teknolojisini geliştirmek isteyen firma 10 farklı Facebook arkadaşının ismini söyleyene 5 dolara kadar (30 TL) ücret ödeyebilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/21/iecrop/shutterstock_748720333-1_16_9_1582278232.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/facebook-kullanicilarin-sesine-para-oduyor-5638536/"]