ABD Merkez Bankası (FED) Başkan Yardımcısı Richard Clarida, corona virüsü salgınının ABD ekonomisini derin bir çukura attığını ifade etti.

Clarida, ekonominin salgın öncesine dönmesi için en az bir yıl gerektiğini ifade ederek, "COVID-19 gerilemesi ekonomiyi çok derin bir çukura attı. Gayri safi yurt içi hasıla (GSYİH) seviyesinin bir önceki 2019 zirvesine ulaşması belki bir yıl daha zaman alacak" dedi. (DHA)


[old_news_related_template title="ABD'de dehşete düşüren iddia! Para karşılığı corona virüsü bulaştırıyorlar" desc="Corona virüsünün merkez üssü haline gelen ABD'de kan donduran bir iddia ülke medyasının gündeminde. Brigham Young Üniversitesi'ndeki öğrencilerin para karşılığı plazma bağışında bulunabilmek için bilinçli olarak birbirlerine corona virüsü bulaştırdıkları öne sürülüyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/14/iecrop/brigham-young-university2_16_9_1602679614.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/abdde-dehsete-dusuren-iddia-para-karsiligi-corona-virusu-bulastiriyorlar-6080948/"]