Corona virüsü tedbirleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı´nda 28 Mart tarihinde uçuşlara geçici süreyle ara verilmiş 1 Haziran tarihinde ise yeniden başlamıştı.

Normalleşme adımlar kapsamında corona virüsü salgını nedeniyle uçuşlarına ara veren yabancı hava yolu şirketleri tekrar Sabiha Gökçen Havalimanı´na gelmeye başladı.

Bu kapsamda bugün Rusya´nın başkenti Moskova´dan Pobeda Havayolları´nın Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri yeniden başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı´na saat 13.30´da inen Pobeda Havayolları, Moskova-Sabiha Gökçen seferlerini haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirecek.

Öte yandan Pegasus Havayolları´nın da saat 17.50´de Moskova´dan Sabiha Gökçen Havalimanı´na inecek uçağı ile Rus turistler İstanbul´a gelmeye devam edecek. (DHA)

[old_news_related_template title="Rus hava yolu firmasından İstanbul açıklaması!" desc="İstanbul uçuşlarının bir kısmının iptal edildiği iddialarının ardından Rus havayolu şirketi Aeroflot, uçuş sıklığının hâlâ corona virüsü salgını öncesine geri dönmediğini açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/31/iecrop/aeroflot-reuters_16_9_1596212418.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/rus-havayolu-firmasindan-istanbul-aciklamasi-5963814/"]