Milli Piyango İdaresi (MPİ) Süper Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Loto'nun 4. kez devretmesinin ardından büyük ikramiye tutarı da 10 milyon liranın üzerine çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Bilet alanlar Süper Loto çekiliş sonuçlarına odaklanmışken bu akşamki çekilişte büyük ikramiyenin devirlerin ardından yaklaşık 13 milyon TL seviyelerinde olması bekleniyor. Süper Loto sonuçlarını sorgulamak için haberimizi takip etmeniz yeterli. İşte 12 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları öğrenme sayfası.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto'nun bu akşam yapılan çekilişinde büyük ikramiye tutarı 13 milyon 511 bin lira olarak açıklandı. Süper Loto'da 6 bilen çıkmaması nedeniyle 5. devir gerçekleşti.




BÜYÜK İKRAMİYE DUDAK UÇUKLATIYOR!

Süper Loto'da geçtiğimiz hafta yapılan son çekilişte de 6 doğru rakamı bilen çıkmamış ve 4. kez devretmişti. Süper Loto'nun bu akşam yapılan çekilişinde de 6 bilen çıkmadı ve 5. devir gerçekleşti. Süper Loto'da büyük ikramiye 13 milyon 511 bin lira olarak açıklandı.

SÜPER LOTO OYUNU HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü’den öğrenilir.