Milli Piyango İdaresi tarafından her Çarşamba düzenlenen Şans Topu oyununun bu hafta 974. hafta çekilişi yapıldı. Saat 21.15'te başlayacak çekilişin sonuçları ve büyük ödülün ne kadar olacağı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta yapılan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye 4 kişiye bölünmüş, kişi başına 222 bin lira ikramiye dağıtılmıştı. İşte 12 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları sorgulama sayfası ve detaylı bilgiler.

12 ŞUBAT ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Büyük ikramiye tutarı 898 bin 134 lira olarak açıklandı.



ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir. Oyun, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Oyunda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

ŞANS OYUNU ÇEKİLİŞLERİ HANGİ GÜN YAPILIYOR?

Düzenli olarak gerçekleştirilen ve Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunu çekilişlerindeki düzen şu şekilde;

Pazartesi günleri On Numara
Çarşamba günleri Şans Topu, Sayısal Loto
Perşembe günleri Süper Loto
Cumartesi günleri Sayısal Loto