Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından bu akşam çekilen olan Süper Loto'da büyük ikramiye tutarı dikkat çekiyor. Süper Loto'da geçtiğimiz haftalarda şanslı 6 rakamı bilen çıkmamış ve 5. devrini gerçekleştirmişti. 5 Haftadır devreden Süper Loto'da büyük ikramiye tutarının bu akşam 16 milyon 591 bin lira olduğu açıklandı. Süper Loto'nun 19 Mart 2020 tarihli çekiliş sonuçlarını ve büyük ikramiye tutarını haberimizden takip edebilirsiniz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto'nun bu akşam yapılan çekilişinde büyük ikramiye tutarı 16 milyon 591 bin lira olarak belirlendi.



SÜPER LOTO'DA DEV İKRAMİYE!

Süper Loto'nun 5 haftadır devretmesi üzerine büyük ikramiye tutarı dikkat çeken rakamlara ulaştı. Süper Loto'da geçen haftalardan 13 milyon 511 bin lira devrederken, bu akşamki çekilişte büyük ikramiye tutarı 16 milyon 591 bin lira olarak açıklandı. Bu hafta da 6 doğru rakamı bilen çıkmaması üzerine 6. devir gerçekleşmiş oldu.

SÜPER LOTO OYUNU HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü’den öğrenilir.