Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından her hafta perşembe günü düzenlenen Süper Loto şans oyununda 644. hafta çekilişi saat 21.15'te yapılacak. Süper Loto'da geçtiğimiz hafta şanslı rakamları bilen çıkmamış ve 1. devir ile 2 milyon 90 bin lira bir sonraki çekilişe devretmişti. Dün akşam çekilişte büyük ikramiye tutarı 4 milyon 478 bin lira olarak açıklandı. İşte 20 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı.

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bu hafta Süper Loto'da büyük ikramiye tutarı 4 milyon 478 bin lira olarak belirlendi. Süper Loto'da bu akşam 6 bilen çıkmaması üzerine 2. kez devir gerçekleşmiş oldu.



BÜYÜK İKRAMİYE'DE SON DURUM

Süper Loto'da geçtiğimiz hafta yapılan çekilişte 6 rakamı bilen çıkmamış ve 2 milyon 90 bin lira bu akşamki çekilişe devretmişti. MPİ tarafından bu akşam yapılan çekilişte büyük ikramiye tutarı 4 milyon 478 bin lira olarak belirlendi. Çekilişte 6 bilen çıkmaması üzerine 2. devir gerçekleşmiş oldu.

ŞANS OYUNU ÇEKİLİŞLERİ HANGİ GÜN YAPILIYOR?

Düzenli olarak gerçekleştirilen ve Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunu çekilişlerindeki düzen şu şekilde;

Pazartesi günleri On Numara
Çarşamba günleri Şans Topu, Sayısal Loto
Perşembe günleri Süper Loto
Cumartesi günleri Sayısal Loto