Milli Piyango'nun bu akşamki Süper Loto çekilişi saat 21.15'te yapıldı. Bilet alarak çekiliş sonuçlarını bekleyenler büyük ödülün miktarını merak ediyor. Süper Loto geçtiğimiz haftalardaki çekilişlerde 6 şanslı rakamı bilen çıkmamış ve 4. kez devretmişti. Bu akşam yapılan Süper Loto çekiliş sonuçları sonrası 6 bilen çıkmadı ve yine devretti. İşte 7 Mayıs 2020 Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve büyük ikramiye tutarı...

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde de 6 bilen çıkmadı ve 9 milyon 319 bin lira bir sonraki çekilişe devretti.




BÜYÜK İKRAMİYE ARTIYOR

Süper Loto'da büyük ikramiye geçtiğimiz haftalarda yaşanan 4. devir ile 6 milyon 901 bin lira seviyelerine çıktı. Bu rakamın bu akşamki çekilişte de 6 bilen çıkmaması üzerine 9 milyon 319 bin liraya yükseldi. Süper Loto'da 5. devir sonrası önümüzdeki hafta bu rakam daha da katlanacak.

SÜPER LOTO HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü’den öğrenilir.