Olay, öğle saatlerinde Seyhan İlçesi Pınar Mahallesi'nde bulunan kafede meydana geldi.

İddiaya göre, bir arkadaşıyla kafede oturan Bedirhan Baykara'nın yanına gelen ve henüz kimliği saptanamayan kişi, tabancayla ateş etti.

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Baykara'ya, kafede müşteri olarak bulunan hemşire, ilk müdahaleyi yaptı. Kardeşi tarafından özel hastaneye kaldırılan Baykara, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, otomobille kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, daha sonra saldırganın kaçtığı otomobili terk edilmiş halde buldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Sosyal medyada terör örgütü lehine paylaşım yapan 3 kişi gözaltına alındı" desc="Şırnak'ın Uludere ilçesinde sosyal medyada terör örgütü lehine yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 3 kişi hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından, adliyeye sevk edildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/13/iecrop/sosyal-medya-iha1_10478040_16_9_1578924769.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sosyal-medyada-teror-orgutu-lehine-paylasim-yapan-3-kisi-gozaltina-alindi-5565601/"]