2 hafta önce evinde rahatsızlanarak yakınları tarafından Sakarya Akyazı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan doktor Cevat Yıldırım'a Covid-19 testi yapıldı.

Testlerin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedavi altına alınan Cevat Yıldırım daha sonra Adapazarı'na Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Yıldırım, yapılan tedavilere cevap vermedi ve bu gece hayatını kaybetti.

FETÖ ÜYESİ OLMAKTAN YARGILANIYORDU

Cevat Yıldırım, ''FETÖ üyesi olmak'' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Dava hâlâ istinaf mahkemesinde bulunuyor.

[old_news_related_template title="Adil Öksüz'ün firarıyla ilgili yargılanan eski askere bir dava daha" desc="FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün firar etmesiyle ilgili Ankara’da yargılanan eski astsubay İlyas K., İstanbul’daki ankesör soruşturmasından çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İlyas K., hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/05/17/iecrop/adil-oksuz-iha-1_16_9_1589715768.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/adil-oksuzun-firariyla-ilgili-yargilanan-eski-askere-bir-dava-daha-5819651/"]