AKP Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, yaptığı yazılı açıklamada il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"HİÇBİR KAMU KURUMUNDA İSTİKBAL PEŞİNDE KOŞMADIK"

Güler, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

* Cumhurbaşkanımı Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2018 yılından bugüne kadar büyük bir onur, şeref ve gururla yürüttüğüm Ak Parti Bingöl İl Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunuyorum.

* Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren partimize yeni bir vizyon kazandırarak 16 yıl bütün birimleriyle 2 katta hizmet veren parti binamızı kendi imkanlarımızla büyüterek 5 kata çıkardık ve bütün birimlerimize ofis konforluğunda çalışma ortamları sağlayarak partimizi büyüttük.

* Makam kapımızı dil, din, meşreb, köy, bölge farkı ayırt etmeden herkese açık tuttuk. Bu süreçte adalet ve eşitlik kavramına çok büyük önem verdik.

* Yakınımızı, akrabamızı, eşimizi, dostumuzu kayırmadık. Hiçbir kamu kurumunda istikbal peşinde koşmadık. Hiçbir yakınımızı öncelemedik, ihale peşinde koşmadık. Kimseye haksızlık yapmamaya azami özen gösterdik.

* Bugüne kadar beraber çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğum Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e ve Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

* Bu süreçte çalıştığımız bütün arkadaşlarımızdan, istemeden de olsa kalbini kırdığımız bütün herkesten helallik istiyorum. Liderimizin dediği gibi; Bu şarkı burada bitmez.

* Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliği'nde partimize hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla.