AKP Tanıtım ve Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, “AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sn. Lütfiye Selva Çam’ın görevinden alındığına ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu iddia sosyal medyada yayılan bir dezenformasyondan ibarettir. Sn. Lütfiye Selva Çam, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine devam etmektedir” denildi.

NE OLMUŞTU?

AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran ve ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası kabul edilmeyen Süleyman Soylu hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Soylu'ya, Cumhurbaşkanı Erdoğan hatırlatmasında bulunan Çam, "Yetkileri kimin verdiğini unutmamalı" uyarısı yapmıştı.



[old_news_related_template title="Süleyman Soylu istifa etti! İşte istifa nedeni" desc="İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda 'Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir' dedi. Soylu, 'Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/12/iecrop/soylu-depophotos1_16_9_1586718169.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-suleyman-soylu-icisleri-bakanligi-gorevimden-ayriliyorum-5743502/"]