Konya’da AKP’nin Kulu İlçe Başkanı İsa Ölçer görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ölçer, şu ifadelere yer verdi:

* 2017 yılından bu yana yürütmekte olduğum Ak Parti Kulu İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.

* Bugüne kadar birlikte çalıştığımız Genel Merkezimize, Konya İl Başkanlığımıza, birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza, Encümen üyelerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum.

* Hepsini Allah’a emanet ediyorum. Göreve yeni gelecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.



GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

İsa Ölçer, partisinin Kulu İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçilerek, güven tazelemişti.

[old_news_related_template title="AKP’li başkanın üslubu MHP'li vekili kızdırdı: Yazık sana" desc="Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kayseri’de sucuk üreticilerini kızdıran bir açıklama yaptı. Başkan Çöl, “Kayseri, Afyon sucuğunun anca getir götürünü yapar” ifadelerini kullandı. AKP’li başkanın üslubuna tepki gösteren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Bu nasıl bir üsluptur? Bir belediye başkanı bu şekilde mi kadim şehrimiz Kayserimizi aşağılamaya çalışır? Ayıp, yazık sana!” yanıtını verdi. Tepkilerin ardından AKP’li Başkan Çöl paylaşımını sildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/29/iecrop/mustafa-col-sozcu-1_16_9_1603989154.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akpli-baskanin-uslubu-mhpli-vekili-kizdirdi-yazik-sana-6103625/"]