Bursa AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medyadya hesabından AKP’li Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin'in corona virüse yakalandığını duyurdu.

Aktaş açıklamasında, "Keles Belediye Başkanı'mız Mehmet Keskin'in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Rabb'im şifa versin, tez vakitte sağlığına kavuşup, aramızda, görevinin başında görmeyi diliyorum inşallah" ifadelerini kullandı.



[old_news_related_template title="İçişleri, belediyelerin corona virüsü bağış paralarına el koymuştu! Tunç Soyer temkinli davrandı, bu defa el koyamayacaklar" desc="İçişleri Bakanlığı, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin corona virüsü salgını nedeniyle zor durumdaki vatandaşlara yardım için başlattığı kampanyada toplanan paralara el koymuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi depremzedeler için başlattığı kampanyada bu ihtimali düşünerek temkinli davrandı. Başkan Tunç Soyer, “Biz gücü olanla, ihtiyacı olanı buluşturuyoruz. Elimize para değmiyor. Dolayısıyla ortada el konulacak bir para da yok” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/11/04/iecrop/para-dha_16_9_1604504899.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/icisleri-belediyelerin-corona-virusu-bagis-paralarina-el-koymustu-tunc-soyer-temkinli-davrandi-bu-defa-el-koyamayacaklar-6111885/"]