AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Malatya’nın Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Leyla Keleş, Türkiye’deki Corona virüsü (Kovid-19) salgınına atıfta bulunarak, bunun sebebini İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bağladı.

Keleş, “Her şey 2019 Mart ayında başladı. Kudumsuz'un biri "Mart'ın sonu bahar"dedi. O yıl bahar gelmedi” ifadelerini kullandı.

"MARTIN SONU BAHAR DEDİ, BAHAR GELMEDİ"

Keleş, yerel seçimlerde CHP’nin kullandığı seçim sloganlarını tek tek sıralayıp, Corona virüsün (Kovid-19) nedeni olarak İmamoğlu’na atıfta bulundu.

AKP'li Keleş, paylaşımında, “Her şey 2019 Mart ayında başladı. Kudumsuz'un biri 'Mart'ın sonu bahar'dedi. O yıl bahar gelmedi 'Her şey çok güzel olacak' dedi. Depremler felaketler bizi buldu. Camide Yasin okudu. Tüm camiler kapandı. 'Kucaklayacağız' dedi tokalaşmaya hasret kaldık" ifadelerini kullandı.

Keleş, gelen tepkilere ise 'İroni yaptım' karşılığını verdi.

[old_news_related_template title="AKP'li başkanın paylaşımı panik yarattı" desc="Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Hilmi Güler, bir vatandaşın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma verdiği cevap panik yarattı. Yaşını paylaşan bir kullanıcıya, 'Ben yakalandım gençler, buraya kadarmış. Sizleri tanımak güzeldi, kendinize iyi bakın' diye yazan Güler, olayın yanlış anlaşıldığını belirterek sağlık durumunun gayet iyi olduğunu açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/22/iecrop/akpli-baskan-foto-sozcu_16_9_1584881299.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akpli-baskanin-paylasimi-panik-yaratti-5695235/"]

[old_news_related_template title="AKP’nin yasa teklifinde tartışma yaratacak madde: Üstün menfaat varsa gizli duruşma olacak" desc="Teklife göre, mahkeme, tarafların “Korunmaya değer üstün bir menfaatinin bulunduğuna kanaat getirirse” duruşmalar gizli olacak. Bir siyasetçinin tapu davası gizli yapılabilecek..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/21/iecrop/mah-iha_16_9_1584831933.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akpnin-yasa-teklifinde-tartisma-yaratacak-madde-ustun-menfaat-varsa-gizli-durusma-olacak-5694340/"]