Halk TV'nin 20. Saat programında Özlem Gürses'in konuğu olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ayasofya'nın ibadete açılması kararını değerlendirdi.

Akşener, "Erdoğan'ın kararları konusunda ilk defa yanıldım. Erdoğan Ayasofya'yı ibadete açmaz demiştim. Seçmen konsolidasyonu için o manivelayı elinde tutar demiştim. Burada yanılmışım. Hayırlı olsun, uğurlu olsun diyorum. Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Akşener, "Ayasofya Camii hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

[old_news_related_template title="Türk siyasetinde eşine az rastlanır olay: Canlı yayında özür diledi" desc="İYİ Parti lideri Meral Akşener, canlı yayında Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli paylaşımları ortaya çıkan İYİ Parti üyesi Levent Özeren hakkında 'Sorumluluk bendedir' diyerek özür diledi. 'Benim ahlaksızım, onun ahlaksızı' demeden kadınların arkasında durulması gerektiğini vurgulayan Akşener, bu konuda İstanbul Sözleşmesi tartışmalarına da değindi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/11/iecrop/aksener-spot_16_9_1594444847.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-aksener-canli-yayinda-ozur-diledi-5924417/"]