Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dördüncü kez baba olduğunu sosyal medyadan açıklaması sonrası eşi Esra Albayrak'ı hedef alan çirkin paylaşımlar büyük tepki gördü.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bu kişilerin hukuk önünde hesap vereceğini söylemesinden sonra bir açıklama da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Bakan Soylu, "Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar sabaha kadar savcı ve polislerimiz marifetiyle gözaltına alındı... Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve Fetöcü olması yine tespitimiz. Söz; çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız..." dedi.

[old_news_related_template title="Esra Albayrak’a hakaret paylaşımına gözaltı!" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın eşi Esra Albayrak’a yönelik sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşım yaptığı belirlenen E.B, gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/30/iecrop/albayrak-dha_16_9_1593543193.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/albayrak-ailesi-hakkinda-cirkin-paylasim-yapan-kisi-gozaltina-alindi-5903746/"]

[old_news_related_template title="Bakan Albayrak'ın eşine yapılan çirkin saldırıya siyasetçilerden ortak tepki" desc="Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, baba olduğu haberini sosyal medyadan duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Başak Demirtaş ve Canan Kaftancıoğlu'na yapıldığı gibi bu kez Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın paylaşımına eşi Esra Albayrak'ı hedef alan yorumlar yapıldı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, bu kişilerin hukuk önünde hesap vereceğini açıkladı. Çirkin saldırıya Mansur Yavaş, Muharrem İnce, Meral Akşener, Fahrettin Altun, Betül Sayan Kaya, Aykut Erdoğdu gibi isimlerden de tepki geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/06/30/iecrop/berat-albayrak-depophotos_16_9_1593539279.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bakan-albayrakin-esine-yapilan-cirkin-saldiriya-siyasetcilerden-ortak-tepki-5903671/"]