Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda "Virüsle temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranı Ankara'mızda ne yazık ki Mayıs ayına göre 1.6 kat artış gösterdi" dedi.

"Bu bir maske, mesafe, temizlik uyarısıdır" ifadeleri kullanılan valilik açıklamasında "Sonuçlar, alınan tedbirlere ne kadar bağlı kaldığımızın acı bir göstergesi" denildi.

VALİ ŞAHİN'DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Ankara Valisi Vasip Şahin de sosyal medya hesabından vatandaşlara corona virüsü konusunda çağrıda bulundu.

Vali Şahin, şu ifadeleri kullandı:

* Sevgili Ankaralılar! Salgınla mücadelenin ilk döneminde elde ettiğimiz başarının çok daha fazlasını, biraz daha gayret, biraz daha dikkat, biraz daha sabırla elbette gerçekleştirebiliriz.

* Yeter ki isteyelim! Yeter ki azmedelim!



[old_news_related_template title="Bakan Koca açıkladı: Türkiye genelinde 1.3 kat arttı!" desc="Corona virüsü konusunda sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranlarının Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 kat arttığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/09/iecrop/iha-gaziantep-1_16_9_1596991714.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-bakan-koca-acikladi-turkiye-genelinde-1-3-kat-artti-5978466/"]